HomeTrainingAanbod trainingenFeedback geven en ontvangen

Feedback geven en ontvangen

Brein

Voor een succesvolle samenwerking is het ontvangen en geven van feedback noodzakelijk. 

De training Feedback geven en ontvangen, behandelt het zorgvuldig kunnen geven van feedback en het kunnen ontvangen van feedback. Wanneer feedback zorgvuldig gegeven en ontvangen kan worden, komt dat ten goede aan de openheid binnen de organisatie. Openheid leidt tot verdere professionalisering van medewerkers en verbetering van de samenwerking en daarmee van het resultaat van de organisatie.

 

Doel is dat de deelnemers:

Handvatten ontvangen om beter feedback te kunnen geven en ontvangen. Deelnemers zijn na de training in staat om op constructieve wijze zowel aan te spreken als te complimenteren. Deelnemers kunnen beter omgaan met de reactie van de gesprekspartner en hebben geleerd om feedback te ontvangen. 

 

Werkdoelen:

  • De basis van effectieve communicatie: waarnemen, interpreteren, luisteren, samenvatten en doorvragen;
  • Feedback geven:
  • Feedback ontvangen: de do's en don'ts;
  • Lastige situaties beïnvloeden;
  • Effectiever samenwerken.

 

Vorm

De training Feedback geven en ontvangen is praktijkgericht. De theorie wordt afgewisseld met oefeningen, casuïstiek en rollenspellen. De training wordt afgesloten met het opstellen van persoonlijke leerdoelen aangaande feedback geven en ontvangen. Desgewenst kan gebruik gemaakt worden van coaching, ter ondersteuning van het in de praktijk ten uitvoer brengen van de persoonlijke leerdoelen.

 

Tijd: 1 dag, 09.30 - 16.45 uur. Locatie: Buitenplaats Amerongen. Prijs: € 255,- exclusief BTW.

Ga naar boven