HomeTrainingAanbod trainingenVIPdag Motiverende Gespreksvoering deel 2.

VIPdag Motiverende Gespreksvoering deel 2.

De VIPdag deel 2 is voor professionals die ruim voldoende kennis hebben van de theorie van Motiverende Gespreksvoering en dit ook enige tijd in de praktijk toegepast hebben.

 

Doordat het accent van deze training ligt op het oefenen van praktijksituaties, het analyseren van demonstraties en het analyseren van praktijkopnames zal je jouw vaardigheden op een hoger peil brengen.

Een deel van deze dag gaat over verdieping en een deel gaat over nieuwe kennis en vaardigheden. Het gratis consult 4 weken na de door jou gevolgde VIPdag, geeft extra impuls tot werkelijk toepassen van het geleerde in de praktijk.

Zowel dag 1 als dag 2 staan in het teken van een intensieve training motiverende gespreksvoering. In beide dagen wordt uitvoerig stilgestaan bij en geoefend met de SPIRIT. Om je in te schrijven voor de VIPdag deel 2 is eerdere gevolgde training door een MINT-trainer vereist.

 

Werkdoelen VIPdag Motiverende Gespreksvoering 2:

14 Receptie terras Stallen met gasten

  • Deelnemers maken nader kennis met het begrip ambivalentie;
  • Deelnemers leren ambivalentie verder te onderzoeken;
  • Deelnemers leren vanuit het bewerken van ambivalentie en weerstand minder oplossingen en adviezen te gebruiken in gesprek en dus efficiënter te counselen;
  • Deelnemers leren de veranderkant van ambivalentie herkennen;
  • Deelnemers leren de verandertaal te ontlokken;
  • Deelnemers leren deze verandertaal te bewerken en te versterken;
  • Deelnemers leren de verandertaal te bewerken naar commitmenttaal;
  • Deelnemers brengen casuïstiek in om uit te werken met motiverende gespreksvoering;
  • Deelnemers zijn in staat om de borging van hun gespreksvoering voor de toekomst te beschrijven.

 

Tijd: 1 dag, 09.30 uur - 20.00 uur, inclusief diner en inclusief boek en gratis telefonisch consult, vier weken na de VIPdag. Locatie: Buitenplaats Amerongen. Prijs: € 1500,- exclusief BTW.

 

De VIPdag Motiverende Gespreksvoering is een inspirerende en intensieve training motiverende gespreksvoering in een stimulerende omgeving, voor minimaal 3 en maximaal 6 personen.  Tijd: 09.30 uur - 20.00 uur. Inclusief diner.

Ga naar boven